Kies 3 van je favoriete Babbels gerechten.

Wij stoppen alle ingrediënten en het recept in een doos, zetten deze bij je voor de deur en sturen je een tikkie.
Je kunt thuis aan de slag wanneer het jouw uitkomt. Zo kun je op elk gewenst tijdstip je eigen Babbels momentje creëren voor slechts 22,50

Wat heb je zelf nodig?

  • Keukenkast artikelen: peper-zout-bakboter
  • Benodigdheden: mengkom-oven-fornuis
  • Let op: alle gerechten worden geserveerd op een broodje.

Sommige gerechten zijn als je ze bij Babbels besteld op plakken brood.
Dit is helaas niet goed houdbaar in de box vandaar de Bollen.
Iedere oven is anders! Je kent je eigen oven het beste 😉 Houd daar rekening mee tijdens de bereiding.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar:
info@babbelsonline.nl met je bestelling
of lekker makkelijk via onderstaand formulier.

Bestelling BOX

  • Kies minimaal 3 van je favoriete Babbels gerechten.

  • Selecteer het aantal
  • Selecteer het aantal
  • Selecteer het aantal
  • Selecteer het aantal
  • Selecteer het aantal
  • Selecteer het aantal
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereidingswijzen

Carpaccio

1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Bak het broodje in 6 minuten goudbruin.
3. Meng ondertussen de slamix met de huisdressing. Kijk zelf hoeveel dressing je lekker vind over je sla.
4. Snij het broodje open.
5. Beleg de onderkant met de slamix.
6. Leg daaroverheen de carpaccio. Dit doe je door het bovenste velletje plastic van de carpaccio af te
halen en dan het geheel op kop over de sla te leggen. Je kunt dan makkelijk het andere velletje van
de carpaccio af halen.
7. Maal verse peper over de carpaccio.
8. Trek mooie strepen pestomayonaise over de carpaccio.
9. Verdeel de pittenmix over het broodje.
10. Verdeel de kaas over het broodje.
11. Eet smakelijk!

Pulled pork

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak het broodje in 6 minuten goudbruin.
3. Meng ondertussen de slamix met de huisdressing. Kijk zelf hoeveel dressing je lekker vind over je sla.
4. Haal de pulled pork uit de verpakking en leg deze op een ovenplaatje. Stop deze 3 minuten in de hete oven.
5. Snij aan de bovenkant van het broodje een rondje uit het broodje. Druk de binnenkant van het broodje een beetje in. Leg het broodje op een bord. Leg de salade tegen het broodje aan. Leg de deksel van het broodje tegen de salade aan.
6. Haal de pulled pork uit de oven en leg deze in het broodje.
7. Trek strepen van de BBQ-saus over de pulled pork.
8. Eet smakelijk!

Broodje huisgemaakte hamburger

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak het broodje in 6 minuten goudbruin.
3. Zet een koekenpan op het fornuis op de hoogste stand en voeg wat bakboter toe. Als de pan heet is leg je de hamburger er voorzichtig in.
4. Laat de hamburger mooi bruin bakken aan allebei de kanten.
5. Leg hem op een ovenschaaltje en doe hem ongeveer 10 minuten in de oven. Zorg dat de hamburger ook van binnen gaar is.
6. Gebruik de pan nu om je uien in te bakken. Leg als laatste ook de spekjes erbij en zet het vuur uit.
7. Snij plakjes van de tomaat.
8. Snij het broodje open en beleg het met de tomaat, augurk en pepertjes.
9. Leg de hamburger er op.
10. Daar boven op de chilimayonaise, gebakken uien en spekjes. Neem de prikker en gebruik deze om de bovenkant van het broodje vast te prikken.
11. Eet smakelijk!

Club met een twist

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak het broodje in 6 minuten goudbruin.
3. Meng ondertussen de slamix met de huisdressing. Kijk zelf hoeveel dressing je lekker vind over je sla.
4. Zet 1 koekenpan en 1 grillpan op het fornuis op de hoogste stand en voeg wat bakboter toe. Bak de paddenstoelen in de koekenpan. Leg de kipfilet voorzichtig in de grillpan. Als je geen grillpan hebt kun je ook een koekenpan gebruiken voor de kipfilet.
5. Maal verse peper en zout over de paddenstoelenmix en over de kipfilet. Keer dan de kipfilet en bak deze tot hij gaar is. Dit duurt niet lang, het zijn dunne lapjes. Let op; Als je de kip te lang bakt wordt deze droog. Zorg er wel voor dat hij van binnen gaar is! Dit kun je controleren door het dikste lapje te nemen en deze even door midden te snijden op het dikste stuk.
6. Snij het broodje open en leg deze naast elkaar op het bord. Verdeel de sla over de 2 helften. Verdeel daarna de augurkjes en de zongedroogde tomaten over de sla. Leg daar bovenop de kipfilet. Spuit de chilimayonaise over het hele broodje. Daarna verdeel je de paddenstoelen over de 2 helften.
7. Smakelijk eten!

Neusje van de zalm

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak het broodje in 6 minuten goudbruin.
3. Meng ondertussen de slamix met de huisdressing. Kijk zelf hoeveel dressing je lekker vind over je sla.
4. Snij het broodje doormidden en leg de 2 helften op een bord.
5. Smeer allebei de helften in met de eiersalade.
6. Verdeel de salade over de 2 helften.
7. Leg de zalm voorzichtig over de sla.
8. Maal verse peperkorrels over de zalm.
9. Bak de spekjes even op in de pan of leg ze een halve minuut in een warme oven. Het gaat er om dat de kou er af is. Leg deze bovenop de zalm.
10. Eet smakelijk!

Me-e-eh

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak het broodje 3 minuten.
3. Meng ondertussen de slamix met de huisdressing. Kijk zelf hoeveel dressing je lekker vind over je sla.
4. Haal het broodje uit de oven. Snij het open en verdeel de chutney over de 2 helften. Zorg dat je het goed uitsmeert, dus ook de randen van het broodje goed raken.
5. Verkruimel de geitenkaas met je vingers over de chutney. Het hoeft niet heel fijn, je mag de stukken vrij grof laten.
6. Stop de Me-e-eh 6 minuten terug in de warme oven.
7. Leg de 2 helften naast elkaar op een bord. Neem de sla en leg deze tegen het broodje aan.
8. Eet smakelijk!